Rikonstruksioni i Qëndrës së Edukimit dhe Komunikimit, Peshkopi.


Description

Së shpejti Rikonstruksioni i Qëndrës së Edukimit dhe Komunikimit, Peshkopi do të shndërrohet në një qendër multifunksionale me pamje dinjitoze dhe ambiente bashkëkohore ✔️
????????????????????????

  • Region:

    • Diber

More News & Updates