Më 8 Tetor - Punimet për finalizimin e shtegut Hinoskë-Melan

Punimet për finalizimin e shtegut Hinoskë-Melan vazhdojnë.Stafi i projektit ndjek çdo ditë punën e kryer në shtigje për zonën e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut.Përgjatë ndërtimit të shtigjeve shumë çiklistë i kanë përshkruar me biçikletat e tyre dhe janë shprehur pozitivisht mbi punën e kryer.Këto shtigje shërbejnë...

Saturday, October 2, the second day of EO-MTBING training for local guides, level 2

Сабота, 02.10.2021. Втор ден од EO-MTBING обука за водичи, второ ниво. Темите на денешната обука: - Планирање и имплементација на велосипедскa тура (работа во групи) - Водење на тура - Комуникациски вештини - Мотивација на клиенти - Решавање на конфликти - Лидерски улоги Обуката се состоеше и од теренски активности: -В...

1 tetor - Hinoska-Rabdisht trail

#Hinoska - #Rabdisht trailThe #investment for improving touristic facilities consist on : Construction and renovation of 40 km of natural mountain bike trails accompanied with installation of signposting and info-boards to EO-MTBing standarts.

October 1, The first day of EoMTBing level 2 guide training

Today, October 1, was held in Skopje the first day of EoMTBing level 2 guide training.This training consisted of:Safety Managment / Risk Assesment and Mountain Safety (work in groups)Advanced rescue procedures and first aif in remote place (work in groups)Theory - Research on destibation, orientation and safety plan.IP...

29 Shtator - Vendosja e tabelave informuese ne Kalane e Dodes

Vijon vendosja e tabelave informuese në zonën e Kalasë së Dodës, Çeren.Punimet për ndërtimin e shtigjeve në zonën e Shqipërisë janë drejt përfundimit.#trails #infoboards #crossborderbiking #euproject #mountainbiketrails #adventureIPA II CBC Programme - Republic of North Macedonia & Republic of AlbaniaALCDFKeshilli i Qa...

28 Shtator - Shtigjet : Arapaj i Epërm-Katundi i Ri dhe Pejkë-Hotesh

Punimet për ndërtimin e shtigjeve Arapaj i Epërm -Katundi i Ri dhe Pejkë-Hotesh janë drejt përfundimit.Siç dhe shihet në këtë postim, elementët e vizibilitetit kanë përfunduar dhe janë vendosur në pozicionet e dukshme për këdo që do të vizitojë këtë shteg.Investimi për përmirësimin e objekteve turistike konsiston në: N...

28 Shtator - Punimet për ndërtimin e shtegut Pejkë-Hotesh

Punimet për ndërtimin e shtegut Pejkë-Hotesh janë drejt përfundimit.Siç dhe shihet në këtë postim, elementët e vizibilitetit kanë përfunduar dhe janë vendosur në pozicionet e dukshme për këdo që do të vizitojë këtë shteg.Investimi për përmirësimin e objekteve turistike konsiston në: Ndërtimin dhe rinovimin e 40 km shti...

19 Shtator - Punimet për ndërtimin e shtegut Hinoskë-Ilnicë-Melan

Punimet për ndërtimin e shtegut Hinoskë-Ilnicë-Melan janë drejt përfundimit.Siç dhe shihet në këtë postim, elementët e vizibilitetit kanë përfunduar dhe janë vendosur në pozicionet e dukshme për këdo që do të vizitojë këtë shteg.Investimi për përmirësimin e objekteve turistike konsiston në: Ndërtimin dhe rinovimin e 40...

19 Shtator - Punimet për ndërtimin e shtegut Hinoskë-Rabdisht

Punimet për ndërtimin e shtegut Hinoskë-Rabdisht janë drejt përfundimit.Siç dhe shihet në këtë postim, elementët e vizibilitetit kanë përfunduar dhe janë vendosur në pozicionet e dukshme për këdo që do të vizitojë këtë shteg.Investimi për përmirësimin e objekteve turistike konsiston në: Ndërtimin dhe rinovimin e 40 km...

September 16 - Bike trails construction in Macedonia

The construction of bike trails continues. Yesterday, on 15.09.2021 our project team members and representative from the company who work on construction of the bike trails "Faruku" from Albania, have visited the workers and the representatives of "Fortesa" in Golema Planina, Zirovnica. During the field visit was dis...

13 Shtator - Punimet për ndërtimin e shtegut Hinoskë-Ilnicë-Melan

Punimet për ndërtimin e shtegut Hinoskë-Ilnicë-Melan janë drejt përfundimit.Siç dhe shihet në këtë postim, elementët e vizibilitetit kanë përfunduar dhe janë vendosur në pozicionet e dukshme për këdo që do të vizitojë këtë shteg.Investimi për përmirësimin e objekteve turistike konsiston në: Ndërtimin dhe rinovimin e 40...