13 Shtator - Punimet për ndërtimin e shtegut Hinoskë-Ilnicë-Melan

Punimet për ndërtimin e shtegut Hinoskë-Ilnicë-Melan janë drejt përfundimit.Siç dhe shihet në këtë postim, elementët e vizibilitetit kanë përfunduar dhe janë vendosur në pozicionet e dukshme për këdo që do të vizitojë këtë shteg.Investimi për përmirësimin e objekteve turistike konsiston në: Ndërtimin dhe rinovimin e 40...

10 Shtator - Punimet për ndërtimin e shtegut Hinoskë-Ilnicë-Melan

Punimet për ndërtimin e shtegut Hinoskë-Ilnicë-Melan janë drejt përfundimit.Siç dhe shihet në këtë postim, elementët e vizibilitetit kanë përfunduar dhe janë vendosur në pozicionet e dukshme për këdo që do të vizitojë këtë shteg.Investimi për përmirësimin e objekteve turistike konsiston në: Ndërtimin dhe rinovimin e 40...

The connection point of Macedonian and Albanian trails

 The connection point of Macedonian and Albanian trails. These photos were taken during the work construction of the trails on both sidesThese trails are expected to be completed very soon and to be enjoyed by tourists, adventurers, cyclists, mountain bikers, hikers, nature lovers ectThe investment for improving touris...

The connection point of Macedonian and Albanian trails

The connection point of Macedonian and Albanian trails. These photos were taken during the work construction of the trails on both sidesThese trails are expected to be completed very soon and to be enjoyed by tourists, adventurers, cyclists, mountain bikers, hikers, nature lovers ectThe investment for improving touris...

September 2 - Work construction on the trails in Macedonia

Today, on  September 2, we monitoried the continuation of works for the construction of the  trails in Zarnoska, Golema planina locality.These trails are expected to be completed very soon and to be enjoyed by tourists, adventurers, cyclists, mountain bikers, hikers, nature lovers ectThe investment for improving touris...

August 31 - Work Construction for bike trails in Macedonia

Продолжува изградбата на велосипедските патеки на Дешат: Голема и Мала Жарноска планина Денес на планината Дешат на надморска височина над 2000 метри, градежната група од фирмата "Фортеса" продолжува со изградбата на преостанатите патеки од проектот "Прекугранично возење велосипеди - Повисоко ниво на авантуристички...

August 3 - Supervizim i punimeve në shtigjet Nr.3 (shtegun Hinoskë - Rabdisht dhe shtegun Nr.4 Hinoskë-Ilnicë - Melan)

Supervizim i punimeve në shtigjet Nr.3 (shtegun Hinoskë - Rabdisht dhe shtegun Nr.4 Hinoskë-Ilnicë - Melan).Projekti “Ciklizmi ndërkufitar: Një turizëm aventuresk i nivelit tjetër në Mavrovo-Rostushe dhe Dibër” është mbështetur financiarisht nga Delegacioni Evropian në Republikën e Maqedonisë së Veriut në kuadër të Pr...

29 Korrik - Supervizimi i punimeve në shtigjet Nr.3 (shtegun Hinoskë - Rabdisht dhe shtegun Nr.4 Hinoskë-Ilnicë - Melan)

Më datë 27 korrik u realizua vizita për supervizimin e punimeve në shtigjet Nr.3 (shtegun Hinoskë - Rabdisht dhe shtegun Nr.4 Hinoskë-Ilnicë - Melan).Ky supervizim shërben për të verifikuar cilësinë e punimeve në shtigje brenda standarteve të përcaktuara si dhe implementimin në kohë të këtij aktiviteti.#trailconstruct...

July 27- Volunteer trail building week

Today, July 27th was organised one of the days of “Volunteer trail building week” which - besides 1 or 2 extra trail of kilometres.Around 20 youngsters together with mountain bikers will volunteer doing some trail building work.This day was organized along the trail of Ilnica.This activity will serve as promotion tool...

July 26 - Trail construction: Ilnicë- Melan

During the trail construction:Ilnicë- MelanThe investment for improving touristic facilities consist on : Construction and renovation of 40 km of natural mountain bike trails accompanied with installation of signposting and info-boards to EO-MTBing standards.Our project beneficiaries for this activity are:Domestic and...

July 14 - Work construction of Hinoska - Rabdisht trail

During the trail construction:Hinoskë - RabdishtThe investment for improving touristic facilities consist on : Construction and renovation of 40 km of natural mountain bike trails accompanied with installation of signposting and info-boards to EO-MTBing standarts.Our project beneficiaries for this activity are:Domesti...

June 16 - Work construction on the trails in Macedonia

Градежни работници од општина Маврово и Ростуше со механизација сопственост на општината и несебична помош од претседателот на месната заедница од село Жировница, деновиве работеа на реконструкција на селскиот пат кон месноста Голема планина на Дешат. Пато… See More Construction workers from the Municipality of Mavrov...

June 15 - During the trail construction: Hinoskë - Rabdisht

During the trail construction:Hinoskë - RabdishtThe investment for improving touristic facilities consist on : Construction and renovation of 40 km of natural mountain bike trails accompanied with installation of signposting and info-boards to EO-MTBing standarts.Our project beneficiaries for this activity are:Domesti...