Takim me nxenesit si pjese e aktivitetit “Biblioteka për Ju” ne kuader te projektit “Tirana Kryeqytetit Europian i Rinisё 2022”


Description

Sot u diskutua mbi temën “Ndërtimi besimit dhe të kuptuarit: promovimin e dialogut” ku së bashku me nxënësit u diskutua mbi mënyrat dhe qasjet për të kuptuar dhe pranuar njëri tjetrin dhe anëtarët e rinj të komunitetit. Ky trajnim është pjesë e aktiviteteve të projektit “Biblioteka për Ju”, projekt nё kuadёr tё titullit “Tirana Kryeqytetit Europian i Rinisё 2022” financuar nga Kongresi Rinor Kombëtar në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë.

  • Region:

    • Tirane

More News & Updates