"Dibra n'feste", 27-28-29 maj, ne Peshkopi, Diber


Description

????Më 27-28-29 Maj në Peshkopi, Dibër në qytetin e blirëve u organizuan një sërë aktivitetesh në kuadër të çeljes së sezonit turistik 2022 nga Bashkia e Dibrës.
????‍♀️Projekti : “Çiklizmi Ndërkufitar – Një tjetër nivel i aventurës në Mavrovë-Rostushe dhe Dibër” iu bashkua këtij eventi 3️⃣ ditor në një sërë aktivitetesh argëtuese për turistët e huaj dhe ata vendas, për të rinjtë ????, të apasionuarit ndaj natyrës ⛰, sporteve të ndryshme ????????‍♂️????‍♂️si dhe kulinarisë ????????dhe te vjelave ????.
????Dibra është vendi me resurse të shumta natyrore, me pejsazhe të bukura dhe njerëz që e duan vendin dhe punojnë çdo ditë me përkushtim.

  • Region:

    • Diber