Krijimi i Qëndrës shumëfunksionale në Pallatin e Kulturës “Haki Stërmilli” në Bashkinë E Dibrës.


Description

Krijimi i Qëndrës shumëfunksionale në Pallatin e Kulturës “Haki Stërmilli” në Bashkinë
E Dibrës.
????Afati i fillimit dhe përfundimit të punimeve është 1 tetor 2020 deri me 15 shkurt 2021.
????Këto punime kryhen në kuadër të projektit “Çiklizmi ndërkufitar, një tjetër nivel i turizmit të aventurës në Mavrovë-Roshtushe dhe Dibër”.
????????????????????????

  • Region:

    • Diber

More News & Updates