Përgjatë punimeve për ndërtimin e shtegut Pejkë-Ura e Katundit të Ri. #trails #crossborderbiking #project


Description

????Përgjatë punimeve për ndërtimin e shtegut Pejkë-Ura e Katundit të Ri
????Këto punime po realizohen në kuadër të projektit “Ciklizmi ndërkufitar: Një turizëm aventuresk i nivelit tjetër në Mavrovo-Rostushe dhe Dibër” është mbështetur financiarisht nga Delegacioni Evropian në Republikën e Maqedonisë së Veriut në kuadër të Programit ndërkufitar Republika e Maqedonisë sё Veriut - Republika e Shqipërisë nën Instrumentin e Ndihmës së Para-pranimit (IPA II) për vitin 2016 & 2017.
????????????????????????

  • Region:

    • Tirane

More News & Updates