Më 8 Tetor - Punimet për finalizimin e shtegut Hinoskë-Melan


Description

☑️Punimet për finalizimin e shtegut Hinoskë-Melan vazhdojnë.
〰️Stafi i projektit ndjek çdo ditë punën e kryer në shtigje për zonën e Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut.
〰️Përgjatë ndërtimit të shtigjeve shumë çiklistë i kanë përshkruar me biçikletat e tyre dhe janë shprehur pozitivisht mbi punën e kryer.
〰️Këto shtigje shërbejnë për çiklistë malorë profesionistë si dhe për ata që i duan aventurat dhe të eksplorojnë vendet e bukura të zonave ku ky projekt implementohet.
????????????????????????

  • Region:

    • Diber