29 Korrik - Supervizimi i punimeve në shtigjet Nr.3 (shtegun Hinoskë - Rabdisht dhe shtegun Nr.4 Hinoskë-Ilnicë - Melan)


Description

✔️Më datë 27 korrik u realizua vizita për supervizimin e punimeve në shtigjet Nr.3 (shtegun Hinoskë - Rabdisht dhe shtegun Nr.4 Hinoskë-Ilnicë - Melan).
✅Ky supervizim shërben për të verifikuar cilësinë e punimeve në shtigje brenda standarteve të përcaktuara si dhe implementimin në kohë të këtij aktiviteti.
????????????????????????

  • Region:

    • Diber

More News & Updates